Τι είναι το CALISTHENICS CERTIFICATION

Η σχολή προπονητών Καλλισθενικής Γυμναστικής “Calisthenics Certification” του Calisthenics Association καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα των γνωσειακών αναγκών για εσάς που επιθυμείτε να ασχοληθείτε με την προπονητική γενικά, και κατ’ εξειδίκευση με την Καλλισθενική Γυμναστική. Είτε αυτό αφορά Personal/Mini Group είτε Group Training οι γνώσεις που αποκτάτε εδώ είναι αρκετές. Διότι δεν παρέχονται μόνο οι γενικές γνώσεις που αφορούν το Fitness, αλλά ταυτόχρονα διδάσκεται το ασκησιολόγιο, η μέθοδος και η νοοτροπία της καλλισθενικής αγωγής.

 

Επαγγελματική αποκατάσταση

Η επαγγελματική αποκατάσταση είναι κάτι που απασχολεί κάθε έναν από τους μαθητές μας και για αυτό, πέρα από τις απαραίτητες γνώσεις, προσφέρουμε ένα ισχυρό χαρτί στον αθλητικό χώρο! Η Καλλισθενική Γυμναστική διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Σε κάθε γυμναστήριο που δεν θέλει να μείνει πίσω, προστίθενται μαθήματα καλλισθενικής και διαρκώς δημιουργούνται νέοι χώροι, εσωτερικοί και εξωτερικοί, για αυτό το είδος άθλησης, που απολαμβάνει ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό. Το χαμηλό κόστος εξοπλισμού, ή ακόμα και η πλήρης απουσία ανάγκης εξοπλισμού είναι το κλειδί για ένα νέο ξεκίνημα. Ακόμα και αν σχεδιάζετε να ξεκινήσετε τα μαθήματα στον προσωπικό σας χώρο, διαμορφωμένο καταλλήλως μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε. Είτε επιλέξετε, λοιπόν, να εργαστείτε σε κάποιο γυμναστήριο είτε ως personal/mini group trainer σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την κατάλληλη καθοδήγηση, που εγγυάται η πιστοποίηση του Fitnovation Calisthenics Certification.

Επιπλέον

Δυνατότητα επιπλέον εξειδίκευσης στην Καλλισθενική με σεμινάρια και ειδικότητες: Η γνώση είναι ανεξάντλητη. Μείνετε ενήμεροι για σεμινάρια εξειδίκευσης πάνω στο Handbalancing, την Δυναμική Ευλυγισία, το Contortion, τους Αθλητικούς Τραυματισμούς και την Αποκατάσταση, το Marketing στο χώρο του Fitness και πολλά άλλα.

Δυνατότητα Personal/Group Training στον χώρο του Fitnovation Gym: Κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να κάνετε στον χώρο του Fitnovation Gym τα μαθήματά σας, φέρνοντας τους δικούς σας μαθητές και χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις μας, είτε πρόκειται για personal είτε για mini group / group training.

Δυνατότητα Δημιουργίας της Δικής σας Επιχείρησης: Το Fitnovation Gym παρέχει στον νέο επιχειρηματία την δυνατότητα να στήσει ένα γυμναστήριο/σχολή/personal training studio καλλισθενικής από το μηδέν, χωρίς προηγούμενη δική του εμπειρία. Οι ειδικοί μας και το συνεργείο τεχνιτών μας βρίσκονται στην διάθεσή σας για να σας παραδώσουν έναν χώρο, όπως εσείς τον ονειρεύεστε, με τα κλειδιά στο χέρι. Δεν χρειάζεται να περάσετε το άγχος, την ταλαιπωρία, τις οικονομικές ζημίες και κυρίως την απώλεια χρόνου, που συνεπάγεται ένα νέο ξεκίνημα. Από επιχειρηματικές συμβουλές, μέχρι επαγγελματική φωτογράφηση του χώρου, δημιουργία ιστοσελίδας, λογοτύπου επιχείρησης, υπηρεσίες seo, πρακτικής για τους προπονητές σας, εγχειρίδιο λειτουργίας και συμβουλές marketing, παροχής αθλητικού εξοπλισμού, σταθερού και μη, ηχητικής και τηλεοπτικής εγκατάστασης, για όλα είμαστε εδώ με έτοιμες, δοκιμασμένες λύσεις, παροχές και υπηρεσίες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ CALISTHENICS CERTIFICATION

Γιατί θα είσαι από τους πρώτους πιστοποιημένους προπονητές Καλλισθενικής στην Ελλάδα

Γιατί είναι η μόνη πιστοποίηση Καλλισθενικής στα ελληνικά

Γιατί μπορείς να εργαστείς σε δικό σου χώρο με πολύ λίγο εξοπλισμό

Γιατί μπορείς να εργαστείς online και από το σπίτι

Γιατί η Καλλισθενική είναι το νέο trend του Fitness και το κοινό συνεχώς αυξάνεται

Γιατί μπορείς να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση με μικρό κεφάλαιο

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο τίτλος σπουδών που αποκτάτε είναι “Calisthenics Trainer”.

Στην Ζωντανή Εκπαίδευση, η διδασκαλία -θεωρητική και πρακτική- γίνεται στους χώρους των γυμναστηρίων Fitnovation σε Γλυφάδα και Άλιμο ή στο διαδίκτυο μέσω της εφαρμογής Skype.

Η συνολική διάρκεια της διδασκαλίας είναι ένα τρίμηνο. (Μέσα Σεπτεμβρίου με μέσα Δεκεμβρίου, μέσα Ιανουαρίου με μέσα Απριλίου, αρχές Μαΐου με τέλη Ιουλίου – συγκεκριμένες ημερομηνίες ανακοινώνονται για κάθε έτος χωριστά, ανάλογα με τις ημερομηνίες που ανά έτος ορίζονται από το Κράτος οι κινητές εορτές, οι εθνικές αργίες κλπ.).

Κάθε Σάββατο και Κυριακή 10:00-14:00.

Η διδακτική ύλη σας αποστέλλεται ή σας διανέμεται, σε ψηφιακή μορφή μέσω email ή εντύπως. Ταυτόχρονα διδάσκεσται τα θεωρητικά από τους έμπειρους εκπαιδευτές και προπονητές του Fitnovation, κάνοντας και την πρακτική σας εκπαίδευση.

Στο διάστημα της εκπαίδευσής σας αναλαμβάνετε και εκτελείτε τις εργασίες, που του ανατίθενται από το Fitnovation και τις στέλνει πίσω με email γραπτώς ή με video.

Ταυτόχρονα μελετάτε την ύλη, στο χρονικό διάστημα που την διδάσκεστε και εξετάζεστε στον χώρο που θα καθορίζεται κάθε φορά. Ένα (1) διαγώνισμα ανά μάθημα, μέσα στο διάστημα του τριμήνου στο οποίο έχετε εγγραφεί.

Με την επιτυχία σας σε κάθε ένα από τα διαγωνίσματα, προχωράτε στο επόμενο διαγώνισμα. Η επιτυχία σας στο τελευταίο διαγώνισμα σημαίνει την λήξη της μαθητικής σας περιόδου.

Σε περίπτωση που λήξει το τρίμηνο και έχετε σε εκκρεμότητα διαγωνίσματα, στα οποία έχετε αποτύχει ή στα οποία δεν έχετε εξεταστεί καθόλου, θα πρέπει να ολοκληρώσετε πρώτα αυτά.

Αφού έχετε επιτύχει σε όλους τους τομείς, λαμβάνετε το πιστοποιητικό σας ως Calisthenics Trainer από το Fitnovation σε έντυπη και ψηφιακή μορφή.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο τίτλος σπουδών που αποκτάτε είναι “Calisthenics Trainer”.

Στην Αυτόνομη Εκπαίδευση σας αποστέλλουμε τη διδακτική ύλη, σε ψηφιακή μορφή μέσω email και εσείς μελετάτε με βάση τον χρόνο σας και το προσωπικό πρόγραμμά σας.

Το χρονικό περιθώριο που σας δίνεται είναι ένα έτος από την ημερομηνία της εγγραφής σας.

Δίνετε διαδοχικά ένα (1) διαγώνισμα ανά μάθημα, απομακρυσμένα και στον δικό σας χώρο. Κάθε φορά που είσαστε έτοιμοι σας στέλνουμε το διαγώνισμα.

Με την επιτυχία σας σε κάθε ένα από τα διαγωνίσματα, προχωράτε στο επόμενο. Η επιτυχία σας στο τελευταίο διαγώνισμα σημαίνει την λήξη της μαθητικής σας περιόδου.

Ο ρυθμός μελέτης και οι ημερομηνίες των διαγωνισμάτων εξαρτώνται αποκλειστικά από τον κάθε μαθητή. Στο διάστημα του ενός έτους πέρα από τα διαγωνίσματα, ο μαθητής αναλαμβάνει και εκτελεί τις εργασίες, που του ανατίθενται από το Fitnovation και τις στέλνει πίσω με email γραπτώς ή με video.

Αφού επιτύχετε σε όλους τους τομείς, λαμβάνετε το πιστοποιητικό σας ως “Calisthenics Trainer” από το Fitnovation σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή κατά την προτίμησή σας.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τίτλος “Calisthenics Trainer”

Μαθήματα δια ζώσης ή εξ αποστάσεως μέσω Skype

Μαθήματα με έμπειρους καθηγητές

Διάρκεια 3 μηνών

Κάθε Σάββατο και Κυριακή 10:00-14:00

Θεωρητική και Πρακτική διδασκαλία

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τίτλος “Calisthenics Trainer”

Μελέτη με το δικό σας πρόγραμμα

Μελέτη στον δικό σας χώρο

Πλήρης κάλυψη της διδακτικής ύλης

100% Online

Προθεσμία ενός έτους

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η αξία της πιστοποίησης

 Η αξία της πιστοποίησης είναι πρακτική και σας δίνει την δυνατότητα να διδάξετε Καλλισθενική Γυμναστική, εφόσον έχετε πλέον ολοκληρωμένες γνώσεις γύρω από αυτήν.
 Παρόλο που η Καλλισθενική Γυμναστική δεν είναι ένα επίσημα αναγνωρισμένο άθλημα από κάποια ομοσπονδία, ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει με πολύ ενδιαφέρον και το κοινό συνεχώς αυξάνεται. Από παιδιά 5 ετών έως και ανθρώπους άνω των 60 η μέθοδος της προπόνησης αυτής παράλληλα με τα πολλά ευεργετικά οφέλη για την υγεία και το σώμα, προσφέρει μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση. Έτσι πολλοί άνθρωποι της καθημερινότητας επιλέγουν την Καλλισθενική Γυμναστική έναντι άλλων, ακόμα και αναγνωρισμένων από αθλητικές ομοσπονδίες αθλημάτων.

Σε ποιους απευθύνεται
  • Σε τελειόφοιτους ΤΕΦΑΑ που θέλουν εξειδίκευση στην Καλλισθενική Γυμναστική
  • Σε όσους θέλουν να δουλέψουν σε γυμναστήρια Καλλισθενικής Γυμναστικής
  • Σε όσους θέλουν να φτιάξουν έναν δικό τους χώρο όπου θα διδάσκουν Καλλισθενική Γυμναστική
  • Σε ανθρώπους που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους πάνω στον τομέα της Καλλισθενικής 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκίνησα να δουλεύω άμεσα ως Personal Trainer μετά την Πιστοποίηση

Το όνειρό μου ήταν να γίνω προπονητής Καλλισθενικής Γυμναστικής αλλά δεν ήξερα πώς και πού να απευθυνθώ. Στο Fitnovation βρήκα τον τρόπο γιατί η πιστοποίηση μου έδωσε την γνώση και μέσα από την πλατφόρμα των Personal Trainers βρήκα ασκούμενους και ξεκίνησα να δουλεύω άμεσα ως Personal Trainer! Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Πιστοποίηση Προπονητών Καλλισθενικής Γυμναστικής σε όλους που έχουν τα ίδια όνειρα με αυτά που είχα και εγώ!

Δημήτρης Ι.

Η επικοινωνία ήταν εξαιρετική ακόμα και στην Αυτόνομη Εκπαίδευση

Ευχαριστω πολυ για ολα. Το προγραμμα ηταν πολυ ωραιο και παρολο που το εκανα αυτονομα ενιωθα παντα την ασφαλεια της επικοινωνιας μας.

Βασίλης Ν.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ

Ανατομία

Κινησιολογία

Φυσιολογία του Ανθρώπινου σώματος

Εργοφυσιολογία

Γενική Προπονητική

Αρχές Καλλισθενικής

Δομή Προπονητικού Πλάνου Καλλισθενικής

Προπονητικές Προσαρμογές και Συστήματα

Βασικές Αρχές Ευλυγισίας και Κατακορύφου

Είδη Γενικής και Ειδικής Προθέρμανσης

Σωματική Αξιολόγηση Ασκούμενων/Αθλητών

Τραυματισμοί και Αποκατάσταση

Ασκησιολόγιο Καλλισθενικής, Προασκήσεις και Τεχνική

Personal & Group Training

Καλλισθενική για παιδιά

Personal Training – Τα μυστικά για μια επιτυχημένη καριέρα

Online Coaching – Πώς να το κάνετε σωστά

Πώς να φτιάξετε δικό σας γυμναστήριο

Οικονομική Διαχείριση – Πώς να αποφύγετε τις οικονομικές τρύπες

Διαχείριση Χρόνου – Πώς να δουλεύετε λιγότερο και να κερδίζετε περισσότερο

Marketing – Πώς να έχετε ασταμάτητη ροή πελατών με χαμηλό κόστος

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ

  • το βιβλίο “Καλλισθενική Γυμναστική” της Ηλέκτρας Ραδιώτη
  • το mini eBook “Calisthenics Business” του Μιχάλη Ουρούμη
  • Χρήσιμα Έγγραφα για την επαγγελματική σας πορεία
  • Αγγλοελληνικό Λεξιλόγιο που αφορά το μυϊκό σύστημα
  • Φόρμα Λήψης Ιατρικού Ιστορικού Μαθητή
  • Ανάλυση βασικότερων παθήσεων και τραυματισμών 

Άλλαξε το μέλλον σου τώρα!