Ασχολήθηκα με το μπαλέτο και την ενόργανη στα παιδικά μου χρόνια, τους latin χορούς και την αεροβική στην εφηβεία.

Μεγαλώνοντας, το σχολείο και οι σπουδές με κράτησαν μακριά από τον επαγγελματικό αθλητισμό. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ως δικαστικής επιμελήτριας –διατηρούσα δικό μου γραφείο στην Αθήνα– δεν με εμπόδισαν να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το pole dancing, δοκιμάζοντας παράλληλα άλλους τρόπους εκγύμνασης, όπως yoga, kettlebell, kick boxing.

Ένας τραυματισμός στους ώμους ήταν η αιτία που στράφηκα στην καλλισθενική γυμναστική, προκειμένου να εργαστώ πάνω στην αποκατάστασή μου και να επιστρέψω στο pole dancing. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Η επαφή με την καλλισθενική γυμναστική, μου άλλαξε την ζωή. Την αγάπησα με πάθος και έτσι αυθόρμητα, παράτησα την δουλειά μου, το σπίτι στο οποίο ζούσα και όλη μου την μέχρι τότε ζωή για να ασχοληθώ επαγγελματικά με την καλλισθενική σαν αθλήτρια και προπονήτρια.

Αποφοίτησα σαν Fitness, Personal Trainer και Group Trainer από την Base Training, συνέχισα να εξασκούμαι καθημερινά στην Καλλισθενική. Επέκτεινα τις σπουδές μου, αποφοιτώντας από την Ακαδημία WSWCF, κερδίζοντας τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας και personal trainer του Street Workout και της Καλλισθενικής Γυμναστικής από την παγκόσμια Ομοσπονδία των παραπάνω αθλημάτων (WORLD STREET WORKOUT CALISTHENICS FEDERATION -WSWCF-).

Και ίδρυσα μία από τις πρώτες σχολές καλλισθενικής στην Ελλάδα. Μέσα στην σχολή αυτή απέκτησα πολλές εμπειρίες, αθλητικές σαν personal trainer και calisthenics instructor αλλά και επιχειρηματικές, οι οποίες συνέβαλαν σε αυτό που είμαι σήμερα και τις εκτιμώ βαθύτατα. Την σχολή αυτή άφησα πριν συμπληρώσει τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας της, για να ιδρύσω μία μεγαλύτερη, καλύτερη και υπερσύγχρονη, με τον πιο ποιοτικό εξοπλισμό, που υπάρχει και με άπλετο χώρο για όλους.

Έτσι ιδρύεται το “Fitnovation” τον Ιούνιο του 2019. Αφήνοντας τα λάθη στο παρελθόν και κουβαλώντας τις εμπειρίες στο παρόν, με την συνεργασία αξιόλογων ατόμων, κορυφαίων στο είδος τους ο καθένας, στήθηκε το πρωτοπόρο γυμναστήριο “Fitnovation”, που αντιπροσωπεύει πολλά περισσότερα από ένα απλό γυμναστήριο. Είναι η καινοτομία στο Fitness, όπως δηλώνει και το όνομά του. Αντιπροσωπεύει την αλλαγή, την εξέλιξη προς το καλύτερο και την αδιάκοπη δημιουργία.

Και το ταξίδι συνεχίζεται..

 

Ηλέκτρα Ραδιώτη