Τι είναι το ACTIVE FLEXIBILITY?

Δυναμική ή αλλιώς Ενεργητική Ευλυγισία. Ένα μάθημα γεμάτο ασκήσεις ευλυγισίας, που προωθούν την μεγαλύτερη δυνατή ευκινησία των αρθρώσεων εκούσια, χωρίς βοήθεια, μέσω ενεργητικής δράσης των μυών μόνο. Διότι είναι άλλο να μπορείς να σηκώσεις το πόδι σου ψηλά κρατώντας το με το χέρι (παθητική ευλυγισία) και άλλο να μπορεί να παραμείνει ψηλά όταν αφαιρέσεις την βοήθεια του χεριού (δυναμική ευλυγισία). Σε αυτό το μάθημα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην κινησιολογία, την ιδιοδεκτικότητα και την ισορροπία και κυρίως την ευλυγισία υπό θέσεις και γωνίες. Καινοτόμες ασκήσεις ευλυγισίας που, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε, προάγουν την μέγιστη δυνατή ευλυγισία σε συνάρτηση με τον χρόνο που αφιερώνετε σε αυτό.

Σε βάθος χρόνου αποκτάτε ένα πλήρως λειτουργικό σώμα, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους ρυθμούς της καθημερινότητας, ιδίως όσον αφορά στην ευκινησία και την ευεξία. Πάνω από κάθε δύναμη και κάθε αντοχή είναι η σημασία της ευκινησίας, διότι αυτοί που θα διατηρήσουν την ευκινησία τους για όλα τους τα χρόνια, θα έχουν την υψηλότερη ποιότητα ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραλείπουμε την ενδυνάμωση. Κάθε άλλο. Η ενδυνάμωση σε αυτό το μάθημα είναι από τις πιο ειδικές και δύσκολες. Συνεπώς στο μάθημα της δυναμικής ευλυγισίας δεν θα κερδίσεις μόνο ευλυγισία, αλλά και δύναμη ταυτόχρονα! Να γνωρίζετε ότι οι πιο απαιτητικές ασκήσεις της καλλισθενικής γυμναστικής κατά κόρον βασίζονται στην δυναμική ευλυγισία και σπανιότερα σε δύναμη αμιγώς.

Πλεονεκτήματα


 • Λειτουργικό και εύπλαστο κορμί

 • Ευλυγισία ανεξαρτήτως ηλικίας

 • Δύναμη υπό γωνίες
 • Ενεργητική δράση των μυών σε όλο το εύρος των αρθρώσεων
 • Υγιείς αρθρώσεις

Αποτελέσματα

 • Εξάλειψη βραχύνσεων στις αρθρώσεις

 • Αύξηση του ορίου αντοχής πόνου

 • Η κάθε σας κίνηση γίνεται πιο εύκολη
 • Προστασία από τραυματισμούς
 • Παθητική ευλυγισία

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation
για ACTIVE FLEXIBILITY

Στο Fitnovation Gym τα προγράμματα δυναμικής ευλυγισίας είναι δομημένα άσκηση προς άσκηση από την Ηλέκτρα Ραδιώτη και δημιουργημένα από το μηδέν βάσει της ανατομίας του σώματος και των αρχών της κινησιολογίας. Με την γνώση και τον σεβασμό ότι οι ανάγκες των ενηλίκων είναι διαφορετικές από αυτές των παιδιών, όπως και οι ανάγκες των αθλητών διαφορετικές από των ανθρώπων που έχουν μία καθιστική ζωή. Το πρόγραμμα εξατομικεύεται ανά άσκηση και προσαρμόζεται αναλόγως. Το μάθημα είναι ευχάριστο, τα αποτελέσματα σίγουρα και τα οφέλη πολύτιμα. Θα σας γίνει απαραίτητο όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, γιατί οι ασκήσεις ευλυγισίας είναι συνώνυμο της υγείας.

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν Δοκιμαστικό για να το Λατρέψεις!

  [row ]

  [col span="1/2" ]

  [/col]
  [col span="1/2" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/2" ]

  [/col]
  [col span="1/2" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]

  [row]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]