• Private LessonsPersonal Training: Τα ομαδικά μας μαθήματα είναι υπέροχα και πολύ αποτελεσματικά! Αλλά αν βρίσκεσαι σε αποκατάσταση, έχεις κάποιο θέμα υγιείας, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, έχεις φέρει στον κόσμο μια ζωή πρόσφατα ή απλά σου αρέσει η ιδιωτικότητα… τότε το γυμναστήριό μας διαθέτει τους καλύτερους προπονητές για ιδιαίτερα μαθήματα. Αναλαμβάνουμε εγκύους, παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, καθώς και άτομα άνω των 60 ετών. Ενημερώσου τώρα από την γραμματεία μας!

  • Mini Groups: Τι θα έλεγες να πάρεις την παρέα σου και να κάνετε μαζί την προπόνησή σας υπό την καθοδήγηση των καλύτερων προπονητών; Το γυμναστήριό μας παρέχει την δυνατότητα mini group για όσους το προτιμούν έτσι. Friends that train together, stay together!
  • Θέλεις να οργανώσεις το σεμινάριο ή το workshop σου και δεν ξέρεις πού; Θέλεις να φέρεις τους μαθητές σου σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο για να τους προπονήσεις; Ο χώρος και οι εγκαταστάσεις μας είναι στην διάθεσή σου! Ενημερώσου τώρα!
  • Social Media Photoshooting: Στην σχολή μας σας δίνεται η δυνατότητα να φωτογραφηθείτε με επαγγελματικό εξοπλισμό, κάνοντας τις ασκήσεις σας! Δείξτε στον κόσμο την πρόοδό σας, το πάθος σας και την αγάπη σας για τον αθλητισμό. Κατ’ επέκταση, παρέχεται η δυνατότητα χρήσης ιδιωτικού studio φωτογράφησης, καθώς και η προετοιμασία από personal vegan beauty artist, κατόπιν συνεννόησης, για οποιαδήποτε επιθυμία σας! Τι θα λέγατε για ένα μακιγιάζ όπως αυτά που βλέπετε στο Instagram -Instagram Makeover-; Ή για κάτι φυσικό και καθημερινό, που θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας; Η επιλογή είναι δική σας. Και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται πάντα και μόνο vegan.

  • Στο γυμναστήριό μας μπορείτε να ενοικιάζετε το ντουλαπάκι σας με τον μήνα. Έτσι δεν χρειάζεται να κουβαλάτε πάντα μαζί σας πράγματα! Ελάτε κατευθείαν από την εργασία σας, χωρίς έννοιες.

  • Επιθυμείτε κάποια παροχή, που δεν προσφέρεται την δεδομένη περίοδο στο γυμναστήριό μας, όπως πρωινά ή μεσημεριανά μαθήματα ή μαθήματα στον χώρο της εταιρείας σας ως ένα ευχάριστο διάλειμμα για τους υπαλλήλους σας; Διαμένετε εκτός Αττικής και θα σας εξυπηρετούσε το online remote training μέσω έτοιμων, εξατομικευμένων ή live προγραμμάτων; Θα σας ενδιέφερε να διεξαχθεί σεμινάριο, workshop ή calisthenics camp στον χώρο σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου βρίσκεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Aesthetic Body and Strength: Στον πλήρως εξοπλισμένο γυμναστηριακό μας χώρο θα βρείτε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για να χτίσετε μυϊκή μάζα και δύναμη, ώστε να δείτε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας να παίρνει σάρκα και οστά. Ο χώρος μας διαθέτει ολυμπιακών προδιαγραφών μπάρες και αποσπώμενα racks για την τοποθέτηση της μπάρας σε όλα τα ύψη. Έτσι είτε θέλετε να κάνετε καθίσματα είτε πιέσεις πάγκου είτε στρατιωτικές πιέσεις, ο εξοπλισμός μας είναι ιδανικός για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Το πάτωμα και τα κιλά δίνουν την δυνατότητα για ασκήσεις όπως άρσεις θανάτου (deadlift), που γυμνάζει ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες και αποτελεί αρωγό για την αύξηση του μεταβολισμού. Επίσης διατίθενται όλες οι κατηγορίες αλτήρων και kettlebells. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο κατά την διάρκεια του Open Gym ή να γραφτείτε στα τμήματα με τους εξειδικευμένους προπονητές μας για να έχετε σωστή καθοδήγηση και επίβλεψη. Οι προπονητές μας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε οποιονδήποτε συγκεκριμένο στόχο έχετε πάνω στην δύναμη, την καύση λίπους, την υπερτροφία και την αντοχή στην δύναμη, όπως και την ισορροπία και την ευλυγισία. Δείτε τώρα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε!

Acrobatic Dynamics: Acrobatic dynamics είναι όλα τα flips και οι σβούρες πάνω στα μονόζυγα. Το εσωτερικού χώρου Street Workout Park του γυμναστηρίου μας είναι το πρώτο και μοναδικό στην Αθήνα, αυτήν την στιγμή, που προσφέρεται για να δοκιμάσετε Acrobatic Dynamics με ασφάλεια. Η κατασκευή αποτελείται από μία χαμηλή και μία ψηλή μπάρα freestyle, ένα monkey bar, ένα τρίζυγο και στρώματα προστασίας κάτω από όλα αυτά για να σας κρατήσουν ασφαλείς σε περίπτωση πτώσης. Σε αυτό το πάρκο οι αθλητές ξεπερνούν τους φόβους τους και μαθαίνουν κόλπα όπως 360°, shrimp flip, gainer και άλλα, πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι θα τα μάθαιναν σε κάποιο μέρος με σκληρό έδαφος και κυρίως με ασφάλεια. Τα acrobatic dynamics είναι στοιχείο του street workout και λαμβάνουν χώρα σε διαγωνισμούς Freestyle.