Τι είναι το BOOTY DUTY?

Σύσφιξη Γλουτών – Booty Workout

Το Booty Duty, όπως χαριτωμένα ονομάστηκε από την Ηλέκτρα Ραδιώτη, είναι το «καθήκον» μας προς το κάτω μέρος του σώματός μας. Είναι αυτό που άλλωστε μας στηρίζει σε όλην μας την ζωή. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η καλλισθενική γυμναστική δεν γυμνάζει «πόδια». Και αυτό είναι ένας μεγάλος μύθος. Ξεκίνησε από την μανία κυρίως των αντρών να παραμελούν τα πόδια, ασχολούμενοι κυρίως με το πάνω μέρος του σώματος, αλλά και για έναν άλλο λόγο.

Στο street workout είναι πιο εύκολο για έναν αθλητή που βγάζει ασκήσεις στα μονόζυγα να έχει το βάρος του συγκεντρωμένο στο πάνω μέρος του κορμιού του, αφήνοντας τα πόδια του πιο ελαφριά και αδύνατα. Όπως είναι γνωστό η μυϊκή μάζα έχει βάρος. Κάπως έτσι διαδόθηκε αυτός ο μύθος. Στο Fitnovation δεν ισχύει αυτό. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα πόδια και λέγοντας πόδια, εννοούμε όλο το κάτω μέρος, από τους γλουτιαίους μέχρι τους αστραγάλους και τα ακροδάχτυλα. Ναι, περιλαμβάνει ακόμα και τα πέλματα! Μία σειρά εκπληκτικά στοχευμένων ασκήσεων για σύσφιξη γλουτών, που ανανεώνονται και σμιλεύουν το κορμί από μέσα προς τα έξω δίνοντας προσοχή και στις αρθρώσεις.

Πλεονεκτήματα


  • Ενδυνάμωση κάτω μέρους συνολικά

  • Ανόρθωση και σύσφιξη γλουτών

  • Μυϊκός τόνος στα πόδια
  • Διασκεδαστικά προγράμματα που εναλλάσσονται, για σφαιρική προπόνηση
Booty Workout - Σύσφιξη Γλουτών στο Fitnovation Gym

Αποτελέσματα


  • Σμιλευμένοι όμορφοι γλουτοί και πόδια

  • Δυνατές αρθρώσεις και σύνδεσμοι

  • Αύξηση της δυναμικής ευλυγισίας στα πόδια
  • Δυνατά και γερά πόδια, που μας στηρίζουν χωρίς πόνους

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation Gym
για BOOTY WORKOUT

Το Booty Duty είναι δημιουργημένο για να καλύψει όλες τις ανάγκες του κάτω μέρους του σώματος (σύσφιξη γλουτών) και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν τα πόδια σας θα μείνουν παραμελημένα. Στο Fitnovation gym διαθέτουμε μπάρες, ελεύθερα βάρη για deadlift, squat, kettlebells, barbells για τους πιο συνηθισμένους τρόπους εκγύμνασης, αλλά και gymnastics air tumbling track, που λειτουργεί σαν τραμπολίνο για ένα διαφορετικό ασκησιολόγιο. Φυσικά υπάρχουν πολύζυγα για κάποιες πολύ ιδιαίτερες και απαιτητικές ασκήσεις της καλλισθενικής, αλλά και πάσης φύσεως μικροεξοπλισμός όπως fitness και medicine balls, sliders, λάστιχα, δίσκοι ισορροπίας και πολλά άλλα. Ακόμα και αν έχετε πόνους στα γόνατα ή τα ισχία, αυτή η προπόνηση είναι ό,τι χρειάζεστε. Το πρόγραμμα ανά μάθημα εναλλάσσεται, γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία σφαιρική προπόνηση, που στοχεύει σε διαφορετικά μέρη του κάτω μέρους του σώματος με διαφορετικό τρόπο. Στο Fitnovation η ποικιλία και η πολύπλευρη προπόνηση είναι προτεραιότητά μας.