Τι είναι το CALISTHENICS INTRO?

Το Calisthenics Intro είναι ένα μάθημα δομημένο με πολλή αγάπη και σεβασμό για τους ανθρώπους, που έχουν ανάγκη για ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί να μην έχεις γυμναστεί ποτέ ξανά στην ζωή σου, αλλά επιτέλους να αποφάσισες να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, μπορεί το σώμα σου να άρχισε να κάνει τα πρώτα του παράπονα, επειδή το παραμελείς επί χρόνια, μόνο ζητώντας από αυτό, χωρίς να το φροντίζεις. Η γυμναστική έχει περαστεί στην κοινωνία ως είδος πολυτελείας για τους νέους. Μέγα λάθος.

Η γυμναστική είναι συνώνυμο της υγιείας και υποχρέωσή μας απέναντι στο σώμα μας, που μας κουβαλάει για όλη την διάρκεια της ζωής μας. Η γυμναστική είναι δώρο προς τον εαυτό μας, είναι αυταγάπη. Έτσι λοιπόν, αν έχεις 60 ή περισσότερα μεγαλόπρεπα χρόνια στην πλάτη σου, αν έφερες στον κόσμο μία ζωή πριν κάποιους μήνες και να θέλεις να επανέλθεις γρήγορα στην φυσική σου κατάσταση ή αν αυτή είναι η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο της γυμναστικής, αυτό το μάθημα είναι για εσένα. Είναι η εισαγωγή σου σε μία καλύτερη, πιο ποιοτική ζωή.

 Πλεονεκτήματα


  • Εισαγωγή στην πραγματική υγιεία

  • Βασική ενδυνάμωση

  • Αύξηση της ευκινησίας
  • Αύξηση της ευλυγισίας
  • Βελτίωση της ισορροπίας
Μονοποδική γέφυρα γλουτιαίων από τον Μιχάλη Ουρούμη στο Fitnovation Gym του Αλίμου

Αποτελέσματα


  • Ένα σώμα που μπορείτε να απολαμβάνετε

  • Μείωση των πόνων που προέρχονται από «σκουριασμένες» αρθρώσεις

  • Αύξηση της λειτουργικότητας του κορμιού σας στην καθημερινότητα
  • Ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό σας
  • Αύξηση της αυτοεκτίμησης και καλύτερη διάθεση μόνιμα

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation Gym
για CALISTHENICS INTRO

Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι η καλλισθενική γυμναστική είναι «πολύ δύσκολη, ακατόρθωτη» ίσως. Και για αυτούς είναι. Γιατί δεν γνωρίζουν την καλλισθενική. Το calisthenics για αρχάριους βασίζεται στην αρχή της προοδευτικότητας. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ξεκινήσεις από το τίποτα και να φτάσεις κάπου. Το πού θα φτάσεις είναι προσωπικό θέμα και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τον χρόνο, την πειθαρχία και την συνέπεια που θα δείξεις στις προπονήσεις σου. Αν προπονείσαι με αφοσίωση, τότε στο Fitnovation Gym, με την μέθοδο και την γνώση στο αντικείμενό μας, μπορούμε να σε οδηγήσουμε στα αποτελέσματα που ονειρεύεσαι. Στο Fitnovation το μεγαλύτερό μας στοίχημα δεν είναι οι αθλητές και οι άνθρωποι, που γυμνάζονται από παιδιά. Αυτοί είναι εύκολη υπόθεση. Το στοίχημά μας είσαι εσύ. Εδώ αγκαλιάζουμε τις ανάγκες σου και προσαρμόζουμε την προπονητική μας μέθοδο σε αυτές, όχι το αντίστροφο.