Αυτό το μάθημα είναι ενσωματωμένο στο Strength & Conditioning

Τι είναι το FATality?

Το FATality είναι ένα πρόγραμμα τύπου HIIT (high intensity interval training) που σαν στόχο έχει την μέγιστη ενεργοποίηση μεταβολισμού. Συνιστούμε αυτή την μέθοδο προπόνησης στους μαθητές μας ως πιο αποτελεσματική για την καύση λίπους σε σχέση με την αερόβια άσκηση χαμηλής ή μέτριας έντασης για πολλαπλούς λόγους. Εκτός από τον χρόνο που εξασκούμαστε, ο μεταβολισμός μας δουλεύει σε υψηλά επίπεδα για όλο το υπόλοιπο 24ωρο, ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου! Επίσης το θετικό είναι ότι δεν έχουμε απώλεια μυϊκής μάζας, όπως με την αερόβια άσκηση, αλλά ταυτόχρονα βελτιώνουμε την αερόβια ικανότητα και την μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου VO2max.

Ασκήσεις για Ενεργοποίηση Μεταβολισμού

Στο FATality μπορεί να συναντήσετε ασκήσεις όλων των ειδών με μικρά διαλείμματα στο ενδιάμεσο για να κρατάμε την ένταση ψηλά. Τα προγράμματά μας συνήθως είναι TABATA, AMRAP (as many rounds as possible) και διαφόρων μορφών προγράμματα hiit.Υπάρχουν ασκήσεις όπως burpees, high knees, butt kicks που συγκαταλέγονται στην αερόβια άσκηση, καθώς επίσης kettlebell deadlifts, goblet squats, low bar rows και οποιαδήποτε άλλη αναερόβια άσκηση δύναμης. Το αποτέλεσμα με αυτό είναι να έχουμε διπλό όφελος, ενδυνάμωση και μυϊκή ανάπτυξη μαζί με αυξημένη καύση θερμίδων.Το FATality επίσης δίνει μια τόνωση στους μύες γύρω από την λεκάνη και είναι ιδανικό για τις γυναίκες.

Πλεονεκτήματα

 • Καύση λίπους για 24 ώρες μετά την προπόνηση
 • Καύση λίπους κατά την διάρκεια του ύπνου
 • Γρηγορότερα αποτελέσματα από την αερόβια άσκηση
 • Δεν υπάρχει απώλεια μυϊκής μάζας όπως με την αερόβια
 • Αύξηση αερόβιας ικανότητας και μεγίστης πρόσληψης οξυγόνου VO2max
 • Καλύτερος μεταβολισμός της γλυκόζης, μείωση σακχάρου στο αίμα
 • Βελτίωση της υγείας του καρδιακού συστήματος
Fatality - Ένεργοποίηση Μεταβολισμού - Fitnovation Gym

Αποτελέσματα

 • Εμφάνιση κοιλιακών
 • Επίπεδη κοιλιά
 • Μυϊκή τόνωση
 • Τόνωση γλουτιαίων
 • Αντοχή
 • Δύναμη
 • Ευεξία

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation Gym
για FATality

Στο Fitnovation Gym έχουμε μεγάλη ποικιλία οργάνων λόγω της πολύπλευρης διαμόρφωσης του χώρου μας και έτσι το ασκησιολόγιο είναι ανεξάντλητο, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα και τα οφέλη είναι πολλά. Στο FATality μπορεί να συναντήσετε ασκήσεις όλων των ειδών με μικρά διαλείμματα στο ενδιάμεσο για να κρατάμε την ένταση υψηλά και να πετύχουμε την ενεργοποίηση μεταβολισμού. Τα προγράμματά μας συνήθως είναι TABATA, AMRAP (as many rounds as possible) και διαφόρων μορφών προγράμματα HIIT. Υπάρχουν ασκήσεις όπως burpees, high knees, butt kicks που συγκαταλέγονται στην αερόβια άσκηση, καθώς επίσης kettlebell deadlifts, goblet squats, low bar rows και οποιαδήποτε άλλη αναερόβια άσκηση δύναμης. Το αποτέλεσμα με αυτό, είναι να έχουμε διπλό όφελος: ενδυνάμωση και μυϊκή ανάπτυξη μαζί με αυξημένη καύση θερμίδων. Το FATality επίσης δίνει σημαντική τόνωση στους μύες γύρω από την λεκάνη και είναι ιδανικό για γυναίκες και άνδρες, που πάσχουν στην περιοχή. Σνοψίζοντας, κατέχουμε εμπειρία πάνω σε τέτοιου είδους προγράμματα, διότι τα έχουμε εφαρμόσει στους εαυτούς μας πρώτα και κατόπιν στους μαθητές μας με επιτυχία!

Δωρεάν Δοκιμαστικό για να το Λατρέψεις!

  [row ]

  [col span="1/2" ]

  [/col]
  [col span="1/2" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/2" ]

  [/col]
  [col span="1/2" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]

  [row]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]