ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η γυμναστική στο σπίτι είναι κάτι διαφορετικό, πιο προσωπικό, πιο ιδιαίτερο και κάτι που σίγουρα ταιριάζει σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Το 2020 όμως ήταν η χρονιά που μας απέδειξε πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι η γυμναστική στο σπίτι για την διατήρηση της ψυχολογίας μας πρωτίστως και μετά της φυσικής μας κατάστασης σε καλά επίπεδα. Έτσι στο Fitnovation Gym γεννήθηκε το Online Training, το οποίο σας δίνει τη λύση για γυμναστική στο στο σπίτι σας ή σε όποιον άλλο προσωπικό χώρο διαθέτετε, με “Εξατομικευμένα Προγράμματα Γυμανστικής” για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες με την χρήση του εξοπλισμού που εσείς διαθέτετε.

-ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Τα εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής είναι προγράμματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας! Αποτελούνται από βίντεο, με επίδειξη των ασκήσεων, που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας, αναλυτική επεξήγηση αυτών και ένα αρχείο κειμένου με τις οδηγίες. Αναλόγως με το είδος της προπόνησης που έχετε επιλέξει, καλύπτει από μία ημέρα έως και μία προπονητική εβδομάδα. Το πρόγραμμα που θα λάβετε δηλαδή, μπορείτε να επαναλάβετε -και συνίσταται- πολλές φορές για έναν ή και παραπάνω μήνες, μέχρι να σας γίνει εύκολο και να προχωρήσετε στο επόμενο level! Για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς, συμπληρώνετε την φόρμα που ακολουθεί και πατάτε το κουμπί “Υποβολή”. Τόσο απλά! Είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας με οποιονδήποτε εξοπλισμό διαθέτετε ή μόνο με το βάρος του σώματος. Είστε ένα κλικ μακρυά από την καλύτερη φυσική κατάσταση που είχατε ποτέ!

ΘΕΛΩ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

  Προγράμματα Γυμναστικής για το Σπίτι

  Πλεονεκτήματα


  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
  Βιντεοσκόπηση άσκησης ισορροπίας στο Fitnovation Gym
  a man is climbing on a rope in Fitnovation Gym

  Αποτελέσματα

  • ΓΡΑΜΜΩΣΗ, ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ, ΑΝΤΟΧΗ, ΔΥΝΑΜΗ
  • ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΥ

  • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

  • ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΣΥΣΦΙΞΗ
  • ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

  Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation
  για ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

  Στο Fitnovation Gym οι προπονητές μας είναι εξειδικευμένοι στα calisthenics και έτσι μπορούν να εφεύρουν προγράμματα γυμναστικής χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό,  παρά μόνο ό,τι έχετε στο σπίτι σας. Όλοι οι μαθητές μας μιλάνε για την προσοχή και την έμφαση που δίνουμε στον κάθε ασκούμενο. Τηρούμε ευλαβικά το λειτούργημά μας ως γυμναστές, με σκοπό να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς τραυματισμούς.