ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η γυμναστική στο σπίτι είναι κάτι διαφορετικό, πιο προσωπικό, πιο ιδιαίτερο και κάτι που σίγουρα ταιριάζει σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Το 2020 όμως ήταν η χρονιά που μας απέδειξε πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι η γυμναστική στο σπίτι για την διατήρηση της ψυχολογίας μας πρωτίστως και μετά της φυσικής μας κατάστασης σε καλά επίπεδα. Έτσι στο Fitnovation Gym γεννήθηκε το Online Coaching, που αποτελείται από διαφορετικές παροχές, όλες από απόσταση και όλες κατάλληλες να εκτελεστούν στο σπίτι σας ή σε όποιον άλλο προσωπικό χώρο διαθέτετε.

Με ιδιαίτερες υπηρεσίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου, σας παρέχουμε την δυνατότητα να γυμναστείτε, όπως εσείς επιθυμείτε πάνω στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και να προσφέρετε στο σώμα σας την υγιεία και εκτόνωση που χρειάζεται.

-ONLINE PERSONAL TRAINING

Το “One on One Personal Training” γίνεται μέσω Skype ή Zoom, ώστε να έχετε την αμέριστη προσοχή του προπονητή σας επάνω σας, ακόμα και στο σπίτι! Είτε είστε αρχάριος είτε έχετε κάποια συγκεκριμένη επιθυμία και στόχο και θέλετε να εστιαστεί η προπόνησή σας σε έναν τομέα μόνο, το “One on One Personal Training” είναι το κατάλληλο για εσάς. Εξήντα (60) λεπτά αδιάκοπης προπόνησης μόνο για εσάς με τον προπονητή της επιλογής σας!

-ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Αν όμως προτιμάτε να παίρνετε τον χρόνο σας και να κάνετε την προπόνησή σας μόνος σας και όποια ώρα σας εξυπηρετεί, χωρίς δεσμεύσεις, τότε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Πρόγραμμα δηλαδή, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, που δημιουργείται, αφού προηγηθεί τηλεφώνημα στο οποίο θα μας μεταφέρετε λεπτομερώς τις επιθυμίες και ανάγκες σας. Εξασκείστε με αυτό για όσο καιρό θέλετε και προχωράτε στο επόμενο όταν εσείς νιώσετε ότι είναι ώρα για αλλαγή και νέα κατορθώματα!

-ONLINE COACHING

Υπάρχει βέβαια και ο συνδυασμός των δύο παραπάνω επιλογών, με την προσθήκη συμβουλευτικής πάνω στην προπόνηση (ή/και την διατροφή σας, εφόσον το επιλέξετε), παρακολούθηση των video σας και διόρθωση – επεξήγηση, καθώς και καθοδήγηση προς τους στόχους σας. Τα περιέχει όλα και είναι το μηνιαίο online coaching, σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς, με υψηλότερους στόχους και αποφασισμένους για αποτελέσματα!

-ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ONLINE

Αλλά τα ευχάριστα δεν τελειώνουν εκεί! Κάθε εβδομάδα διοργανώνονται ομαδικά μαθήματα μέσω Skype ή Zoom για κάθε ένα από τα υπέροχα μαθήματά μας, έτσι ώστε από την βολή του σπιτιού σας να μπορείτε να συμμετέχετε με εικόνα και ήχο ή χωρίς, όπως εσείς επιθυμείτε κάθε φορά! Τα μαθήματα αυτά δεν απαιτούν ιδιαίτερο εξοπλισμό, μπορεί να τα παρακολουθήσει ο καθένας, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται και είναι μία εύκολη επιλογή σαν να πήγαινες στο γυμναστήριο με τους συναθλητές σου! Μπορείς να το κάνεις μόνος ή με τους φίλους σου από το σπίτι και έτσι γινόμαστε μία μεγάλη παρέα και πάλι!

Πάντα θα προτιμάμε την ανθρώπινη επαφή και την κοινωνική εγγύτητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που δεν μας δίνεται αυτή η ευκαιρία πρέπει να παρατάμε τον εαυτό μας και τις συνήθειές μας! Κάθε άλλο, πρέπει να παραμένουμε δυνατοί, όμορφοι και υγιείς, και να βγαίνουμε δυνατότεροι σωματικά και ψυχικά. Γιατί έτσι πηγαίνουμε μπροστά.

Η γυμναστική στο σπίτι είναι όμορφη, είναι ο χρόνος με τον εαυτό μας και πιο σημαντικά, ένα δώρο προς τον εαυτό μας. Πάνω από όλα είναι το όπλο μας για μία καλή φυσική κατάσταση και ακόμα καλύτερη ψυχολογία, που τόσο λαχταρούμε.

Πλεονεκτήματα


 • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


 • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

 • ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΑΣ
 •  
 •  
 •  

Αποτελέσματα

 • ΓΡΑΜΜΩΣΗ, ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ, ΑΝΤΟΧΗ, ΔΥΝΑΜΗ
 • ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΥ

 • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

 • ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
 • ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΣΥΣΦΙΞΗ
 • ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation
για ONLINE COACHING

Στο Fitnovation Gym οι προπονητές μας είναι εξειδικευμένοι στα calisthenics και έτσι μπορούν να εφεύρουν προγράμματα γυμναστικής χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό, παρά μόνο ό,τι έχετε στο σπίτι σας. Όλοι οι μαθητές μας μιλάνε για την προσοχή και την έμφαση που δίνουμε στον κάθε ασκούμενο. Τηρούμε ευλαβικά το λειτούργημά μας ως γυμναστές, με σκοπό να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς τραυματισμούς. Επίσης σας παρέχουμε καθοδήγηση στην διατροφή, με σκοπό να καταφέρετε να πετύχετε πιο σύντομα τους στόχους σας είτε είναι το αδυνάτισμα, η γράμμωση, η μυϊκή ανάπτυξη είτε απλά η υγεία.

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!