Τι είναι το ONLINE COACHING?

Την ώρα που έχουν κλείσει τα γυμναστήρια λόγω του κορωνοϊού (COVID-19) πολλοί από εμάς έχουμε μείνει “ξεκρέμαστοι” με το θέμα της προπόνησης και αυτό έχει μεγάλη επίδραση στην σωματική και ψυχική μας υγεία. Η προπόνηση τώρα είναι πιο σημαντική από ποτέ γιατί επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία και μας βοηθάει να αποδράσουμε από την κατάσταση καραντίνας που μας έχει επιβληθεί. Είναι γνωστό σύμφωνα με έρευνες πως κάθε φορά που το σώμα ασκείται, το ενδοκρινικό σύστημα εκκρίνει ορμόνες που είναι υπεύθυνες για την χαρά και την ενέργεια που έχουμε μέσα στη μέρα. Επίσης πολλές ασθένειες οφείλονται στην καθιστική ζωή. Ξεκινώντας από την σπονδυλική στήλη, που συνδέεται με το κεντρικό νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο, μέχρι την αύξηση της χοληστερίνης στο αίμα και πολλά άλλα. Η πολύωρη καθιστική ζωή οδηγεί στην συσσώρευση του λίπους και την απώλεια μυϊκής μάζας και οστικής πυκνότητας, προκαλεί επίσης έλλειψη οξυγόνωσης στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να μην σκεφτόμαστε καθαρά και να αυξάνεται το άγχος και η κακή διάθεση. Η ελλιπής δραστηριοποίηση ευθύνεται για το 9% των πρόωρων θανάτων που καταγράφονται παγκοσμίως, δηλαδή ποσοστό που αντιστοιχεί σε πάνω από 5 εκατομμύρια ανθρώπους. Εσύ έχεις την λύση και το όνομά της είναι Γυμναστική!

-Online Coaching

Το Online Coaching είναι καθοδήγηση εξ αποστάσεως. Καθοδήγηση με βάση τις δικές σας ανάγκες και τους στόχους σας, με εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής και συμβουλές διατροφής ώστε να έχετε όσο το δυνατόν ταχύτερα αποτελέσματα. Εσείς μας ζητάτε αυτό που θέλετε και εμείς σας το παρέχουμε. Αν θέλετε να χάσετε λίπος και να χτίσετε μυς, αν θέλετε να μάθετε calisthenics και κατακόρυφο, αν θέλετε να αποκτήσετε ευλυγισία, τότε είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς! Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι αυτός που είναι διαθέσιμος στο σπίτι σας ή οπουδήποτε αλλού. Μπορεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής να γίνει με ελάχιστο ή καθόλου εξοπλισμό. Οι προπονητές του Fitnovation είναι εξειδικευμένοι στα calisthenics και μπορούν να εφεύρουν μεγάλη γκάμα ασκήσεων με τα λίγα μέσα που διαθέτετε στον χώρο σας.

-Online Personal Training

Το Online Personal Training γίνεται με βίντεο κλήση 60 λεπτών.

Εξατομικευμένα Προγράμματα Γυμναστικής

Τα εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής αποτελούνται από αναλυτικά βίντεο με την επεξήγηση των ασκήσεων και ένα αρχείο κειμένου με τις οδηγίες.

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!

Πλεονεκτήματα


 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


 • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
 • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
 • ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΑΣ
 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
 •  

Αποτελέσματα

 • ΓΡΑΜΜΩΣΗ, ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ, ΑΝΤΟΧΗ, ΔΥΝΑΜΗ
 • ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΥ

 • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

 • ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
 • ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΣΥΣΦΙΞΗ
 • ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation
για ONLINE COACHING

Στο Fitnovation Gym οι προπονητές μας είναι εξειδικευμένοι στα calisthenics και έτσι μπορούν να εφεύρουν προγράμματα γυμναστικής χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό,  παρά μόνο ό,τι έχετε στο σπίτι σας. Όλοι οι μαθητές μας μιλάνε για την προσοχή και την έμφαση που δίνουμε στον κάθε ασκούμενο. Τηρούμε ευλαβικά το λειτούργημά μας ως γυμναστές, με σκοπό να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς τραυματισμούς. Επίσης σας παρέχουμε καθοδήγηση στην διατροφή, με σκοπό να καταφέρετε να πετύχετε πιο σύντομα τους στόχους σας είτε είναι το αδυνάτισμα, η γράμμωση, η μυϊκή ανάπτυξη και η υγεία.

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!