Τι είναι το OPEN GYM?

To Open Gym είναι για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε ελεύθερη χρήση του χώρου μας, χωρίς χρονικό περιορισμό και χωρίς απαραίτητη συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα. To Fitnovation Gym δεν είναι ένα συνηθισμένο γυμναστήριο στην Αθήνα αλλά ένας αθλητικός πολυχώρος, μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα. Εδώ θα βρείτε ελεύθερα βάρη κατάλληλα για όλους τους τρόπους εκγύμνασης, άρτιο πάρκο street workout για την πρακτική του freestyle με στρώματα προστασίας, εξοπλισμένο χώρο για outdoor training, όταν ο καιρός το επιτρέπει, gymnastics air tumbling track για flips με ασφάλεια, competition poles για κάποια από τα πιο δημοφιλή κόλπα calisthenics, πολύζυγα, aerial straps για ακροβατικά, κρίκους και δίζυγο ενόργανης, σχοινιά εδάφους και αναρρίχησης, αλλά και πάσης φύσεως μικροεξοπλισμό για μία σφαιρική προπόνηση, όπως fitness και medicine balls, sliders, λάστιχα, δίσκους ισορροπίας και πολλά άλλα.

Στο Fitnovation μπορείτε να απολαμβάνετε την προπόνησή σας, ακολουθώντας το δικό σας πρόγραμμα, χωρίς την επίβλεψη των προπονητών. Ο χώρος και ο εξοπλισμός μας είναι ιδανικός για street workout/calisthenics, street lifting, weightlifting, powerlifting, bodybuilding, gymnastics, handstands, flexibility και πολλά άλλα. Το ψηλοτάβανο ισόγειό μας των τριακοσίων τετραγωνικών μέτρων, μαζί με τον εξωτερικό χώρο, καλύπτει τις ανάγκες του κάθε αθλητή.

Επιπλέον για το γυμναστήριο

Διατηρούμε πάντα καθαρούς τους χώρους μας είτε πρόκειται για τον χώρο εξάσκησης είτε για τα αποδυτήρια και τα ντους. Διαθέτουμε ντουλαπάκια προφύλαξης προσωπικών αντικειμένων, που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ανά επίσκεψη, φέρνοντας το λουκέτο σας ή να νοικιάζετε σε πολύ χαμηλές τιμές ανά μήνα, για να είστε απόλυτα οργανωμένοι, αφήνοντας εδώ τα πράγματά σας μόνιμα. Προτεραιότητά μας είναι να σας παρέχουμε ευκολία, ασφάλεια και σωστή εξυπηρέτηση.

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστη χρήση του χώρου για την περίοδο της συνδρομής
 • Δυνατότητα σφαιρικής προπόνησης 
 • Μοναδικό πάρκο Street Workout/Calisthenics με στρώματα ασφαλείας 
 • Outdoor Training 
 • Λεπτές πλάκες (Competition plates) για το StreetLifting και το Powerlifting 
 • Πληρέστατος εξοπλισμός για κάθε είδους προπόνηση
 • Καθαρός χώρος εκγύμνασης 
 • Καθαρά αποδυτήρια και ντους
 • Ντουλαπάκια για να αφήνετε τα πράγματά σας 
 • Φιλικό προσωπικό πάντα στην διάθεσή σας 
 • Τέλεια οργάνωση
Γυμναστήριο στον Άλιμο - Fitnovation Gym

Acrobatic Dynamics

Acrobatic dynamics είναι όλα τα flips και οι σβούρες πάνω στα μονόζυγα. Το εσωτερικού χώρου Street Workout Park στο γυμναστήριο του Fitnovation Gym είναι το πρώτο και μοναδικό στην Αθήνα, αυτήν την στιγμή, που προσφέρεται για να δοκιμάσετε Acrobatic Dynamics με ασφάλεια. Η κατασκευή αποτελείται από μία χαμηλή και μία ψηλή μπάρα freestyle, ένα monkey bar, ένα τρίζυγο και στρώματα προστασίας κάτω από όλα αυτά για να σας κρατήσουν ασφαλείς σε περίπτωση πτώσης. Σε αυτό το πάρκο οι αθλητές ξεπερνούν τους φόβους τους και μαθαίνουν κόλπα όπως 360°, shrimp flip, gainer και άλλα, πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι θα τα μάθαιναν σε κάποιο μέρος με σκληρό έδαφος και κυρίως με ασφάλεια. Τα acrobatic dynamics είναι στοιχείο του street workout και λαμβάνουν χώρα σε διαγωνισμούς Freestyle, που συνήθως είναι πιστοποιημένοι από την ομοσπονδία WSWCF ή απλά συνοικιακοί και σε φιλικό επίπεδο. Το πάρκο είναι διαθέσιμο τις ώρες του Open Gym.

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation
για OPEN GYM

Το όνομα Fitnovation Gym μας αντιπροσωπεύει απόλυτα και βγαίνει από τις λέξεις Fitness και Innovation. Το γυμναστήριo περιέχει ολοκαίνουριο εξοπλισμό, ιδιαίτερο και άριστης ποιότητας, που δεν θα βρεις εύκολα σε άλλα γυμναστήρια στην Γλυφάδα, Βούλα, Νέα Σμύρνη και γενικά στην Αθήνα και σίγουρα όχι όλα αυτά μαζί στον ίδιο χώρο. Οι δυνατότητες για συνδυασμό πολλών ειδών γυμναστικής είναι άπειρες. Υπάρχει πάντα η ευκαιρία να μπαίνεις σε κάποια ομαδικά μαθήματά μας, να παίρνεις την γνώση και την τεχνική από τους έμπειρους προπονητές μας και να την εφαρμόζεις μόνος σου στο Open Gym. Και όλες αυτές οι παροχές συγκεντρωμένες σε ένα καθαρό περιβάλλον γεμάτο θετική ενέργεια και όμορφους ανθρώπους!

Τι λένε οι πελάτες μας

Κάνε την εγγραφή σου στο OPEN GYM

  [row ]

  [col span="1/2" ]

  [/col]
  [col span="1/2" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/2" ]

  [/col]
  [col span="1/2" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]

  [row]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]