Το μάθημα αυτό είναι ενσωματωμένο στην Καλλισθενική Γυμναστική

Τι είναι το STATIC & DYNAMIC STRENGTH? (CALISTHENICS)

Η ονομασία “Static and Dynamic Strength” δόθηκε στοχευμένα σε αυτό το μάθημά μας, διότι αφορά κάποιες εντυπωσιακές στατικές και δυναμικές ασκήσεις με το βάρος του σώματος, που οι περισσότεροι πριν τις δουν, δεν πίστευαν πως ο άνθρωπος μπορεί να τις εκτελέσει. Είναι πολυαρθρικές ασκήσεις όπως front lever, back lever, human flag, dragon flag, planche (statics) και αντιστοίχως human flag pull ups, front lever και back lever pull ups, planche push ups, καθώς και muscle up, hefesto και άλλα (dynamics). Το μάθημα περιλαμβάνει και τις δύο αυτές κατηγορίες, γιατί αλληλοσυμπληρώνονται. Δυναμώνοντας στα dynamic strength skills, δυναμώνουμε ταυτόχρονα και στα static skills και αντιστρόφως.

Για την επίτευξη όλων αυτών δίνουμε μεγάλη βάση στον κορμό, με αποτέλεσμα την εκγύμναση σε μέγιστο βαθμό των κοιλιακών, όχι μόνο για την αισθητική πλευρά, αυτή είναι απλά φυσικό επακόλουθο. Επίσης ο σχηματισμός τέλειων, δυνατών ώμων είναι αναπόφευκτος και καλοδεχούμενος από τους αθλούμενους. Όλες αυτές οι ασκήσεις μοιάζουν ακατόρθωτες για κάποιον που είναι ακόμα αρχάριος, όμως υπάρχουν προασκήσεις όλων των επιπέδων, που κατέχουμε άριστα. Προοδευτικά και διασκεδαστικά κερδίζουμε την απαραίτητη ενδυνάμωση, μέχρι να επιτευχθεί ο κάθε στόχος. Οι περισσότεροι που έρχονται σε αυτό το τμήμα, εκτός από την γυμναστική τους, χαίρονται με την δημιουργικότητα και τα μικρά κατορθώματά τους σε κάθε προπόνηση, τα οποία οδηγούν σε μεγαλύτερα και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η καλλισθενική γυμναστική γίνεται εθιστική. Το μάθημα αυτό συμβάλλει στην ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος και συνδυάζεται πολύ καλά με το calisthenics και τα υπόλοιπα τμήματά μας.

Πλεονεκτήματα

 • Ξεκινάτε άμεσα
 • Συνδυάζεται με τα υπόλοιπα τμήματα για σφαιρική προπόνηση και γρήγορα αποτελέσματα
 • Δημιουργικότητα στην προπόνηση
 • Ενθουσιασμός και προσήλωση
 • Επιτυχίες σε κάθε προπόνηση
 • Διαφορετική γυμναστική από τις άλλες
Μιχάλης Ουρούμης - Πιστοποιημένος Προπονητής - Πρωταθλητής Street Lifting

Αποτελέσματα

 • Ξεκλείδωμα εντυπωσιακών ασκήσεων δύναμης(muscle up, front lever, back lever, planche)
 • Μυϊκή τόνωση και ανάπτυξη
 • Ενδυνάμωση όλου του σώματος
 • Ενδυνάμωση κορμού
 • Εμφάνιση κοιλιακών
 • Βελτίωση ισορροπίας

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation Gym
για STATIC & DYNAMIC STRENGTH

Η μέθοδος που ακολουθούμε και τα προγράμματά μας είναι πάντα προσεγμένα στο έπακρο και προσαρμοσμένα σε οποιοδήποτε στάδιο φυσικής κατάστασης και κάθε μέρα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Η πρόοδος είναι σίγουρη και κανείς δεν φεύγει ανικανοποίητος και χωρίς ενθουσιασμό από τα μαθήματά μας. Είμαστε και οι ίδιοι εξελιγμένοι αθλητές της καλλισθενικής και έχουμε γνώση και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Ο χώρος μας είναι ιδανικά σχεδιασμένος για τέτοιου είδους προπονήσεις με πάρκο street workout εσωτερικού χώρου, μονόζυγα, πολύζυγα, δίζυγο, τρίζυγο, στύλους και κρίκους με στρώματα προστασίας κάτω από το καθένα για την ασφάλειά σας. Εδώ η προπόνηση συνδυάζεται με το γέλιο και η επίτευξη των στόχων γίνεται η καθημερινότητά μας.

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν Δοκιμαστικό για να το Λατρέψεις!

  [row ]

  [col span="1/2" ]

  [/col]
  [col span="1/2" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/2" ]

  [/col]
  [col span="1/2" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]

  [row]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]