Τι είναι το STREET LIFTING?

Το Street Lifting είναι ένα αναπτυσσόμενο άθλημα με πολλαπλά οφέλη για το σώμα, την υγεία και την δύναμη. Το πρόγραμμα του τμήματος αυτού περιλαμβάνει τις θεμελιώδεις ασκήσεις της καλλισθενικής γυμναστικής όπως είναι οι έλξεις, οι βυθίσεις και οι κάμψεις, όμως στην πορεία προστίθεται επιπλέον βάρος. Αυτό τοποθετείται συνήθως στο ενδιάμεσο των ποδιών και κρέμεται από την αλυσίδα μιας ειδικής ζώνης, η οποία μπαίνει γύρω από την μέση, χωρίς ωστόσο να την επιβαρύνει. Φυσικά στα προγράμματά μας περιλαμβάνουμε την εκγύμναση των ποδιών, γιατί είναι η βάση για να στηριχθεί το υπόλοιπο σώμα και αναπόσπαστο κομμάτι του σκελετικού μυϊκού συστήματος.

Το άθλημα αυτό απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων, διότι στα αρχικά στάδια δουλεύουμε πάνω στις βασικές ασκήσεις, χωρίς επιπλέον βάρος. Έτσι μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι. Το Street Lifting ή αλλιώς Street Workout είναι πλέον ένα αναγνωρισμένο άθλημα με παγκόσμιες ομοσπονδίες να το πλαισιώνουν, όπως είναι η ISF. Κάθε χρόνο γίνονται αγώνες σε διάφορα σημεία του πλανήτη είτε εθνικοί είτε παγκόσμιοι, με το πανελλήνιο πρωτάθλημα 2019 να λαμβάνει χώρα στο γυμναστήριό μας και οι συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Τα προγράμματά μας είναι ιδανικά για ενδυνάμωση, υπερτροφία και αντοχή στην δύναμη με έναν διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο. Η συμμετοχή σας μπορεί να είναι άμεση και η πρόοδός σας γίνεται σταδιακά.

Πλεονεκτήματα

  • Αύξηση οστικής πυκνότητας
  • Επιπλέον ενδυνάμωση στα Calisthenics
  • Περισσότερη αυτοεκτίμηση
  • Καλύτερη υγεία
  • Καλύτερη στάση του σώματος
Weighted chin up

Αποτελέσματα

  • Καλύτερος μεταβολισμός
  • Αύξηση μυϊκής μάζας
  • Αύξηση δύναμης
  • Έντονος μυϊκός τόνος

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation Gym
για STREET LIFTING

Τα τμήματα Street Lifting του Fitnovation Gym είναι τα πρώτα οργανωμένα τμήματα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα και την επιμέλειά τους έχει αναλάβει ο πανελλήνιος πρωταθλητής Μιχάλης Ουρούμης, ο οποίος συνεχώς ερευνά και δημιουργεί νέες μεθόδους προπόνησης. Ο χώρος μας είναι ιδανικά σχεδιασμένος, πλήρως εξοπλισμένος και τα πιστοποιημένα ελληνικά πρωταθλήματα λαμβάνουν χώρα εδώ. Αυτού του είδους η γυμναστική χρειάζεται ειδική προσοχή και προγραμματισμό και εμείς είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε, ώστε να έχετε ασφαλή και αποτελεσματική προπόνηση με μέγιστα αποτελέσματα σε δύναμη και αύξηση μυϊκής μάζας! Ελάτε να προπονηθείτε στα πρώτα και μοναδικά μέχρι στιγμής τμήματα Street Lifting σε όλη την Ελλάδα, στον πιο άρτια διαμορφωμένο χώρο, με τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό και με τους ιδανικούς προπονητές!

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν Δοκιμαστικό για να το Λατρέψεις!