Τι είναι το STRENGTH & CONDITIONING?

Το μάθημα αυτό εστιάζει στην αύξηση μυϊκής μάζας, την καύση λίπους και την απόκτηση δύναμης μέσα από προπόνηση αντιστάσεων (ελεύθερα βάρη, βάρος του σώματος και τα λοιπά) και άλλες βοηθητικές ασκήσεις. Απευθύνεται σε οποιοδήποτε στάδιο φυσικής κατάστασης, οποιοδήποτε φύλο και οποιαδήποτε ηλικία, καθώς οι προπονητές προσαρμόζουν ατομικά το πρόγραμμα, σύμφωνα με το επίπεδο του καθενός. Στο μάθημα αυτό γυμνάζουμε όλες τις μυϊκές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και των ποδιών, επομένως είναι ιδανικό και για τις γυναίκες και τους άντρες, που θέλουν να δώσουν έμφαση σε μυϊκές ομάδες στο κάτω μέρος του σώματος ή γύρω από την περιοχή της λεκάνης πιο συγκεκριμένα.

Κάποιες από τις ασκήσεις που εκτελούνται είναι τα καθίσματα, τα deadlifts, τα hip thrusts, τα bicep curls, όπως και όλες οι ασκήσεις ενδυνάμωσης που κάνουμε στα calisthenics, αναφορικά οι έλξεις, οι βυθίσεις, οι κάμψεις (push ups) και άλλες πιο ιδιαίτερες. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι μπάρες (barbells), αλτήρες (dumbbells), kettlebells, μέχρι λάστιχα (rubberbands) και φυσικά το ίδιο το βάρος του σώματος. Το μάθημα αυτό μερικές φορές έχει χαρακτηριστικά από crossfit και cross training. Έρευνες έχουν δείξει ότι η προπόνηση με αντιστάσεις δυναμώνει το σκελετικό σύστημα, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη πυκνότητα των οστών. Επίσης συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ενεργοποίηση των νευροδιαβιβαστών και την έκκριση περισσότερων ορμονών που βοηθούν στην υγεία, την καλή διάθεση και την υγιή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Μεγιστοποιεί την παραγωγή της φυσικής τεστοστερόνης στους άνδρες με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, μυϊκή ανάπτυξη με αύξηση μυϊκής μάζας και ποικίλα ακόμη οφέλη. Ο αθλητής στο Strength and Conditioning έρχεται για να δημιουργήσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!

Πλεονεκτήματα

 • Καλύτερος μεταβολισμός (καύση λίπους)
 • Αύξηση οστικής πυκνότητας
 • Καλύτερη στάση του σώματος
 • Περισσότερη φυσική τεστοστερόνη στους άνδρες
 • Περισσότερη αυτοεκτίμηση
 • Καλύτερη υγεία

Strength & Conditioning - Αύξηση μυϊκής μάζας
battle ropes στο μάθημα strength and conditioning στο Fitnovation

Αποτελέσματα

 • Αύξηση μυϊκής μάζας
 • Ενδυνάμωση όλου του σώματος
 • Καλύτερη απόδοση στο calisthenics
 • Σύσφιξη γλουτιαίων και μηρών
 • Μυϊκός τόνος σε όλο το σώμα
 • Γραμμωμένα πόδια
 •  

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation Gym
για STRENGTH & CONDITIONING

Η προσοχή που δίνουμε στην τεχνική των ασκήσεων και το πρόγραμμα που διαμορφώνουμε στο Fitnovation Gym, εξασφαλίζουν την πρόοδο και φροντίζουν για την ασφάλεια του κάθε μαθητή ξεχωριστά. Κάθε προπόνηση είναι ένα βήμα πιο μπροστά από την προηγούμενη, διότι βασιζόμαστε στην αρχή της Προοδευτικότητας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα φτάσετε τους στόχους σας! Εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας παρέχουμε την σωστή καθοδήγηση, τις διορθώσεις και την ενθάρρυνση που χρειάζεστε, αλλά κυρίως για να κάνουμε την προπόνησή σας μία ευχάριστη και ασφαλή δραστηριότητα!

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν Δοκιμαστικό για να το Λατρέψεις!

  [row ]

  [col span="1/2" ]

  [/col]
  [col span="1/2" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/2" ]

  [/col]
  [col span="1/2" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]

  [row]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]

  [row ]

  [col span="1/1" ]

  [/col]

  [/row]