ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ‘YOUR CALISTHENICS GYM’

circle vector no1

Στήνουμε τον εξοπλισμό του Γυμναστηρίου σου

circle vector no2

Σε εκπαιδεύουμε μέσω της Σχολής Προπονητών Καλλισθενικής Γυμναστικής και σου δίνουμε Πιστοποίηση

circle vector no3

Φτιάχνουμε το Λογότυπο και την Ιστοσελίδα σου

circle vector no4

Σε καθοδηγούμε στο Marketing για να εξαπλώσεις την φήμη του γυμναστηρίου σου και να έχεις ασταμάτητη ροή πελατών

circle vector no5

Σε καθοδηγούμε μέσω της υπηρεσίας Calisthenics Business Consulting για να δομήσεις μια κερδοφόρα επιχείρηση

Αναλαμβάνουμε να Εκπαιδεύσουμε το προσωπικό του Γυμναστηρίου σου μέσω της υπηρεσίας Calisthenics Business Consulting

τιμεσ

Σχετικά με το Your Calisthenics Gym

Τι είναι το YOUR CALISTHENICS GYM

Δημιουργία Νέου Γυμναστηρίου Καλλισθενικής ή αναβάθμιση του δικού σας σε Γυμναστήριο Καλλισθενικής.

Το Fitnovation παρέχει στον νέο επιχειρηματία την δυνατότητα να αποκτήσει ένα δικό του γυμναστήριο καλλισθενικής από το μηδέν, χωρίς προηγούμενη δική του εμπειρία, με την υπηρεσία Your Calisthenics Gym.

Η Καλλισθενική Γυμναστική διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Σε κάθε γυμναστήριο που δεν θέλει να μείνει πίσω στον χρόνο και τις εξελίξεις του κλάδου, προστίθενται μαθήματα καλλισθενικής και διαρκώς δημιουργούνται νέοι χώροι, εσωτερικοί και εξωτερικοί, για αυτό το είδος άθλησης/προπόνησης, που απολαμβάνει ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό. Το χαμηλό κόστος εξοπλισμού, ή ακόμα και η πλήρης απουσία ανάγκης εξοπλισμού είναι το κλειδί για ένα νέο ξεκίνημα.

Με τα κλειδιά στο χέρι...

Ακόμα και αν σχεδιάζετε να μετατρέψετε τον ήδη υπάρχοντα χώρο σας ή το γυμναστήριό σας σε χώρο Καλλισθενικής Γυμναστικής, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να σας καθοδηγήσουμε με την υπηρεσία μας Your Calisthenics Gym. Είτε επιλέξετε, λοιπόν, να ανοίξετε κάτι εκ του μηδενός είτε απλά να αναβαθμίσετε τον χώρο σας οι ειδικοί μας βρίσκονται στην διάθεσή σας για να σας παραδώσουν έναν χώρο, όπως εσείς τον ονειρεύεστε, με τα κλειδιά στο χέρι.

Αποφύγετε τα λάθη του 'Πρωτάρη'

Η επαγγελματική αποκατάσταση είναι κάτι που απασχολεί κάθε άτομο που κάνει το ξεκίνημά του στον χώρο του Fitness και για αυτό προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες σε όλους τους τομείς, ώστε να κάνετε το ντεμπούτο σας στον αθλητικό χώρο απολύτως έτοιμοι και έχοντας αποφύγει τις κακοτοπιές από τις οποίες κινδυνεύει κάθε νέος επιχειρηματίας. Δεν χρειάζεται να περάσετε το άγχος, την ταλαιπωρία, τις οικονομικές ζημίες και κυρίως την απώλεια χρόνου, που συνεπάγεται κάθε νέο ξεκίνημα.

Υλοποίηση του σχεδίου

Η εταιρεία μας Fitnovation παρέχει το βασικό πακέτο Your Calisthenics Business, το οποίο περιλαμβάνει, στο πρώτο στάδιο, συζήτηση των αναγκών και επιθυμιών σας, σχεδίαση σε τρισδιάστατη απεικόνιση του νέου χώρου σας ή μετατροπή του ήδη υπάρχοντος, πάντα σε συνεργασία με εσάς, δημιουργία κοστολογίου ανάλογα με τα αιτήματά σας, δημιουργία προσφοράς και στην συνέχεια, έγκυρες επιχειρηματικές συμβουλές και επιλογή – υλοποίηση κάποιων ή όλων από τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας.

Υπόλοιπες Υπηρεσίες

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη σχεδιασμό του νέου σας χώρου από το μηδέν και μία εκτενή γκάμα επιπλέον υπηρεσιών, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε όσες σας ενδιαφέρουν. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά:

-επαγγελματική φωτογράφηση του χώρου σας

-δημιουργία ιστοσελίδας, λογοτύπου επιχείρησης, υπηρεσίες seo

-οργάνωση και εγκατάσταση λογισμικού για online booking, βάσης δεδομένων και πελατολογίου, καθώς και λογισμικού έκδοσης αποδείξεων

-πιστοποίηση και πρακτική εκπαίδευση για τους προπονητές σας από το Fitnovation Calisthenics Certification

-παροχή αθλητικού εξοπλισμού, σταθερού και μη

-διάθεση εξοπλισμού ήχου, μικροφώνων και οθονών

-διάθεση φωτογραφικού εξοπλισμού, εξοπλισμού βιντεοσκόπησης και φωτισμού

για όλα είμαστε εδώ με έτοιμες, δοκιμασμένες λύσεις, παροχές και υπηρεσίες.

Μετά την Εγκατάσταση του Γυμναστηρίου σας...

Επιπλέον υπηρεσίες μετά την ολοκλήρωση του χώρου σας και σε βάθος χρόνου:

-Δυνατότητα Διεξαγωγής Αγώνων: Σας παρέχουμε την δυνατότητα οργάνωσης και διεξαγωγής των δικών σας αγώνων, στον χώρο σας ή στον χώρο μας, με όλη την διάθεση εξοπλισμού, ήχου, μικροφώνων, οθονών και φωτογραφικής κάλυψης ή βιντεοσκόπησης.

-Δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών και νέων λογισμικών, όσο η τεχνολογία εξελίσσεται και οι ανάγκες μεγαλώνουν ή διαφοροποιούνται.
-Δυνατότητα περαιτέρω εξειδίκευσης στην Καλλισθενική για εσάς και τους προπονητές σας, με σεμινάρια και ειδικότητες, καθώς και σύντομη πρακτική εκπαίδευση. Δεν μένουμε στάσιμοι ποτέ!

ΠΑΚΕΤΑ ΤΙΜΩΝ

*Για εξατομικευμένες προσφορές όπως Personal Training Studio ή Πολυχώρου Γυμναστικής επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαζί θα λάβετε το εγχειρίδιο “Calisthenics Business”

Το εγχειρίδιο “Calisthenics Business” του Μιχάλη Ουρούμη θα σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά μιας επιτυχημένης στρατηγικής για κάθε γυμναστήριο Calisthenics και μη. Πώς να βγείτε πρώτοι στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, πώς να προσελκύετε συνεχώς καινούριους πελάτες και να κρατήσετε τους παλιούς, πώς να διαχειριστείτε τα χρήματα και τον χρόνο σας και ποιος είναι ο ρόλος σας στην επιχείρηση.

Ζήτα μας προσφορά για υπαίθριο πάρκο Καλλισθενικής Γυμναστικής

Θα σχεδιάσουμε μαζί το εξωτερικό πάρκο Καλλισθενικής σε τρισδιάστατη μορφή και έπειτα εμείς θα αναλάβουμε την εγκατάσταση.

Εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα.

Πλεονεκτήματα

  • Σχεδίαση του γυμναστηρίου στα μέτρα σας
  • Συμβουλευτική στρατηγικής οργάνωσης και marketing
  • Εγχειρίδιο “Calisthenics Business”
  • Αποφεύγετε τα λάθη και τις κακοτοπιές του “πρωτάρη”
  • Πάντα στο πλευρό σας οι πιο έμπειροι του κλάδου
Η πρόσοψη του Fitnovation της Γλυφάδας

Αποτελέσματα

  • Ολοκληρωμένο Project με τα κλειδιά στο χέρι
  • Συμβουλευτική και υποστήριξη μακράς διαρκείας από τους πιο  έμπειρους του κλάδου
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων
  • Προσέλκυση συνεχώς καινούριων πελατών
  • Διατήρηση των παλιών πελατών

Γιατί να επιλέξεις το Fitnovation
για να χτίσεις το δικό σου Γυμναστήριο Καλλισθενικής

Το Fitnovation είναι ένας οργανισμός που αποτελείται από Γυμναστήρια, Σχολή Προπονητών, Συμβουλευτική Εταιρεία και Εμπόριο Γυμναστηριακού Εξοπλισμού. Τα γυμναστήριά μας είναι από τα πιο επιτυχημένα πανελληνίως, σε επίπεδο υποδομών, προπονητών, αλλά και ως επιχείρηση. Γνωρίζουμε την δημιουργία χώρων καλλισθενικής, αλλά και την ίδια την καλλισθενική αγωγή, καθώς και τον χώρο του Fitness σε βάθος, καλύτερα από τον καθένα στην Ελλάδα. Είμαστε το στήριγμά σας για όλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζατε στον κόσμο των επιχειρήσεων.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

Τι λένε οι πελάτες μας

ΘΕΛΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗΣ