Ονομάζομαι Μιχάλης και η καλλισθενική γυμναστική πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι έκφρασης του εαυτού μου. Η σχέση μου με τον αθλητισμό ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Περνώντας από αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, ο στίβος και η καλαθοσφαίριση. Σίγουρα υπήρξε αθλητικό υπόβαθρό από νεανική ηλικία, ωστόσο η έλλειψη μυϊκής δύναμής σε σχέση με τα άλλα παιδιά με οδήγησε αργότερα στην αναζήτηση μιας καινούργιας μορφής γυμναστικής. Αυτή των αντιστάσεων με βάρη.

Δεν άργησα να πάρω την απόφαση να σπουδάσω πάνω στον τομέα της προπονητικής. Πλέον είμαι πιστοποιημένος προπονητής και απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας του πανεπιστημίου του Στρασβούργου (Scientific College of Greece) , έχοντας ειδικότητα στην άρση βαρών .
Ωστόσο ένα μεγάλο θέμα υγείας που μου προέκυψε είχε ως αποτέλεσμα την αποχή μου από κάθε είδους εκγύμνασης για τουλάχιστον ένα χρόνο. Η διάγνωσή αυτή ήταν το χρόνιο άσθμα από το οποίο πάσχω μέχρι και σήμερα.
Αυτό βέβαιά λειτούργησε στον εαυτό μου ως μεγαλύτερο κίνητρό για την επίτευξη στόχων πάνω στην άθληση και την επανένταξή μου με ακόμα μεγαλύτερη θέληση. Ο κυριότερος από αυτούς ήταν η αρχή της ενασχόλησης μου με την καλλισθενική γυμναστική.
Ανακαλύπτοντας ένα είδος προπόνησης οπού το σώμα μου άρχισε να νιώθει πιο ελεύθερο, πιο λειτουργικό, πιο δυνατό και πιο ευέλικτό από πότε, χωρίς να
αντιμετωπίζω κανένα απολύτως θέμα υγείας!
Μετέπειτα αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά με την προπονητική πάνω στην
καλλισθενική αποκτώντας περαιτέρω γνώσεις και πλέον είμαι στην ευχάριστή θέση να αποτελώ μέλος και προπονητής του Fitnovation.
Ενός πρωτοποριακού γυμναστηρίου με άριστές εγκαταστάσεις , με μεγάλες προσδοκίες και προγράμματα για κάθε επίτευξη στόχου.
Με κύριο σκοπό να μοιραστώ τις γνώσεις μου και να βοηθήσω κάθε αθλούμενο να φτάσει το επιθυμητό επίπεδο για τον εαυτό του.