Ο Μιχάλης είναι πρωταθλητής Ελλάδος στο Street Lifting ISF/WSWCF το 2018 στις έλξεις με επιπρόσθετο βάρος και πρωταθλητής overall Street Lifting το 2019. Είναι πιστοποιημένος προπονητής από την NASM πάνω σε διάφορα είδη προπόνησης, όπως είναι οι αντιστάσεις (βάρη, βάρος του σώματος, μηχανήματα και όργανα γυμναστηρίου), αερόβια άσκηση, πλειομετρικές ασκήσεις και άλλα.

Είναι ενεργός στον χώρο του Street Workout και Calisthenics με συμμετοχές σε αγώνες, εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” με τους “Street Gainz”, όπου έφτασαν μέχρι τον τελικό και σε περιοδικά όπως το “Men’s Health”, όπου έχει γράψει και δικό του άρθρο σχετικά με το Street Workout/Calisthenics.

Πέρα από την καλλισθενική γυμναστική ασχολείται, συμπληρωματικά αλλά εντατικά ως πιστοποιημένος προπονητής, με ελεύθερα βάρη και όργανα γυμναστηρίου. Σκοπός του είναι η διάδοση του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του Street Workout/Calisthenics και του Streetlifting, διότι παρά την αποτελεσματικότητά τους σε δύναμη και αύξηση μυϊκής μάζας και παρ’ όλο που αποτελούν τελείως διαφορετική αλλά και πιο ενδιαφέρουσα μέθοδο προπόνησης, υστερούν αδίκως σε φήμη μπροστά σε άλλα αθλήματα.

Ο Μιχάλης βρίσκεται στο Fitnovation για να σας προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του πάνω σε αθλήματα και μεθόδους προπόνησης, που ελάχιστοι έχουν ερευνήσει σε βάθος.

Μιχάλης Ουρούμης