Εισαι Personal Trainer;

Βρες πελάτες στην περιοχή σου μέσα από το δίκτυο του FITNOVATION

μπεσ στο δικτυο του Fitnovation

Πολλοί Personal Trainers δυσκολεύονται να βρουν πελάτες μόνοι τους 

Ακόμα και όταν καταφέρουν τελικά να βρουν κάποιους, αυτοί είναι πολύ λίγοι ώστε να τους δώσουν ικανοποιητικά έσοδα, και έτσι η εργασία τους ως Personal Trainers είναι περισσότερο συμπληρωματική παρά βασική. Επίσης όταν χάσουν έναν πελάτη δεν είναι εφικτό να τον αναπληρώσουν γρήγορα και έτσι τα έσοδά τους παρουσιάζουν έλλειμμα. Αυτό καθιστά την δουλειά τους ασταθή και δεν έχουν σταθερό εισόδημα. 

Μέσα από το δίκτυο του Fitnovation μπορείς να βρεις πελάτες γρήγορα 

καθίσματα με μπάρα σε μάθημα στο Fitnovation
Personal Training στην Ελλάδα - Βρες Personal Trainer

Γιατί ο κόσμος εμπιστεύεται το δίκτυο των Personal Trainers του Fitnovation; 

Ο κόσμος θέλει να αναθέσει την φροντίδα του σώματός του σε καλά χέρια και για αυτό απευθύνεται σε κάποιον που έχει καλή φήμη και όνομα. Δύσκολα θα εμπιστευθεί έναν προπονητή που παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς να ανήκει σε κάποιον οργανισμό με κύρος και αξιοπιστία. Πολλοί άνθρωποι καθημερινά ζητάνε από εμάς να στείλουμε έναν προπονητή στον χώρο τους ή την περιοχή τους. Γίνε εσύ ο επόμενος!

μπεσ στο δικτυο του Fitnovation

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

circle vector no1

Συμπληρώνετε την φόρμα ενδιαφέροντος 

circle vector no2

Δίνετε Online Συνέντευξη 

circle vector no3

Μπαίνετε στο δίκτυο του Fitnovation

circle vector no4

Σας φέρνουμε σε επικοινωνία με πελάτες στην περιοχή σας

circle vector no5

Κάνετε Personal Training και πληρώνεστε

Το δίκτυό μας είναι ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ 

Δεν έχει σημασία σε ποια περιοχή της Ελλάδας βρίσκεστε

Το Fitnovation έχει καταφέρει να χτίσει φήμη σε όλο τον ελλαδικό χώρο

Μας εμπιστεύονται σε όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη εμάς και τους προπονητές μας

Η συμμετοχή στο δίκτυο των Personal Trainers του Fitnovation είναι ΔΩΡΕΑΝ 

100 percent free

100% FREE

get payed vector

H αμοιβή σας ξεκινάει άμεσα όταν βρεθεί ο πρώτος πελάτης που θα αναλάβετε.

investment vector

H πλατφόρμα λειτουργεί από εσάς για εσάς. Για αυτό το ποσό του πρώτου μαθήματος που θα κάνετε στον κάθε πελάτη μένει στην πλατφόρμα ώστε να γίνει η κατάλληλη διαφήμιση και να αυξηθούν τα έσοδά σας. Από εκεί και πέρα τα έσοδα είναι δικά σας στο 100%.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

Οι προπονητές μας εκτός από τις επιστημονικές τους γνώσεις θα πρέπει να έχουν έναν κώδικα αξιών που αρμόζει στις αρχές και ηθικές αξίες του Fitnovation. Οι κανόνες αυτοί είναι κυρίως κανόνες συμπεριφοράς και αμοιβαίου σεβασμού οι οποίοι θα σας γίνουν γνωστοί εφόσον αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί μας. 

bars freestyle 2

Σχετικά με εμάς 

Είμαστε οι ιδρυτές του Calisthenics Business Consulting 

Στο Fitnovation νοιαζόμαστε για την διάδοση της Καλλισθενικής Γυμναστικής. Παρέχουμε επαγγελματική υποστήριξη σε όλους τους προπονητές που ειδικεύονται σε αυτή μέσω του Calisthenics Business Consulting, μια υπηρεσία που υπάγεται στο Calisthenics Association. Το Calisthenics Association είναι ένας οργανισμός που ιδρύσαμε, ως έμπειροι και ειδικοί πάνω στην επιχειρηματικότητα γύρω από την Καλλισθενική Γυμναστική.

Ιδρύσαμε την 1η Σχολή Προπονητών Καλλισθενικής Γυμναστικής στην Ελλάδα

Έχουμε ιδρύσει την πρώτη Σχολή Προπονητών Καλλισθενικής Γυμναστικής και μέσα από αυτή δίνουμε πιστοποίηση σε προπονητές που θέλουν να αποκτήσουν εξειδίκευση στην Καλλισθενική Γυμναστική. Αποστολή μας είναι να μετατρέψουμε την Ελλάδα και όχι μόνο σε έναν τόπο που όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν με την μέθοδο της Καλλισθενικής και θα βρουν τον κατάλληλο προπονητή για να τους αναλάβει.

Ωστόσο το δίκτυο των Personal Trainers του Fitnovation απευθύνεται τόσο σε προπονητές Καλλισθενικής Γυμναστικής όσο και σε  προπονητές οποιουδήποτε αθλήματος. Διότι και εμείς πέρα του ότι η βασική μας δραστηριότητα είναι η Καλλισθενική Γυμναστική, παρέχουμε στους πελάτες μας και άλλες επιλογές όταν γυμνάζονται. 

Μπες στο δίκτυό μας τώρα!