ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τι προσφέρουμε

To Fitnovation είναι ένας αθλητικός πολυχώρος, μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα. Εδώ θα βρείτε ελεύθερα βάρη κατάλληλα για όλους τους τρόπους εκγύμνασης, άρτιο πάρκο street workout για την πρακτική του freestyle με στρώματα προστασίας, εξοπλισμένο χώρο για outdoor training, όταν ο καιρός το επιτρέπει, gymnastics air tumbling track για flips με ασφάλεια, competition poles για κάποια από τα πιο δημοφιλή κόλπα

calisthenics πολύζυγα, aerial straps για ακροβατικά, κρίκους και δίζυγο ενόργανης, σχοινιά εδάφους και αναρρίχησης, αλλά και πάσης φύσεως μικροεξοπλισμό για μία σφαιρική προπόνηση, όπως fitness και medicine balls, sliders, λάστιχα, δίσκους ισορροπίας και πολλά άλλα. Τα προγράμματά μας καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών αλλά και επιθυμιών σας όπως είναι η μυϊκή υπερτροφία, η καύση λίπους, η ελαστικότητα, η ισορροπία, η προστασία και αποκατάσταση από τραυματισμούς. Φυσικά διδάσκουμε κινησιολογία, όλα τα calisthenics skills, κατακόρυφο, δυναμική ευλυγισία και άλλα.

Σε ποιους απευθυνόμαστε

To Fitnovation είναι για όλους εσάς που ξεκινάτε από το μηδέν και δεν ξέρετε ποιο άθλημα ή τρόπος εκγύμνασης σας ταιριάζει, αλλά και για προχωρημένους αθλητές, για powerlifters, street workouters, bodybuilders, για εσάς που θέλετε να είστε υγιείς, ελαστικοί και ευκίνητοι. To Fitnovation είναι μια καινοτομία που καθορίζει την προσωπική σας εξέλιξη και την αλλαγή σας προς το καλύτερο. Δημιουργήθηκε με αφοσίωση και επαγγελματισμό, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας για υγιεία και ομορφιά.

Πέρα από το γυμναστήριο

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι είμαστε vegan friendly, environmentally sensitive and cruelty-free orientated. Εδώ λαμβάνουν χώρα events, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για φιλοζωικά και περιβαλλοντικά ιδρύματα. Οι περισσότεροι προπονητές μας είναι vegan.

Η Ηλέκτρα εκτελεί κατακόρυφο τύπου "Ψαλίδι" στον 1ο όροφο του Fitnovation Gym Αλίμου

«Αποφασίσαμε να προωθήσουμε το μήνυμα του βιγκανισμού και ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αυτό ήταν το παράδειγμά μας ως άνθρωποι, αλλά και ως αθλητές. Στην ομάδα μας επιδιώκουμε να δεχόμαστε  άτομα vegan ή που έχουν αποδείξει και συνεχίζουν να αποδεικνύουν την δράση τους σε φιλοζωικό ή φιλανθρωπικό επίπεδο. Δηλαδή άτομα, που νοιάζονται. Που βλέπουν πέρα από τον εαυτό τους. Η διατροφολόγος μας, οι ειδικοί που συστήνουμε σε κάθε τομέα, ακόμα και τα συμπληρώματα διατροφής που προτείνουμε, αν κάποιος επιμένει να πάρει, είναι vegan. Όλοι μαζί για ένα καλύτερο κόσμο. Κάποιος πρέπει να αλλάξει αυτόν τον κόσμο. Αυτός ο κάποιος είμαστε εμείς.»

Το Fitnovation κατ’ επέκταση συνεργάζεται με ιδιωτικό photo studio, vegan beauty artist και διατροφολόγο, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, τα ζώα και τους ανθρώπους.

Ανοίξαμε τις πόρτες μας στο κοινό, στις 02 Σεπτεμβρίου 2019. Σας περιμένουμε με αγάπη και εκτίμηση, με πάθος για αθλητισμό και σχέδια για μία καλύτερη ζωή για όλους μας!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΡΑΔΙΩΤΗ
Calisthenics Instructor

Ο Μιχάλης Ουρούμης μπροστά στην ρεσεψιόν του Fitnovation Αλίμου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΥΡΟΥΜΗΣ
Calisthenics and Strength & Conditioning Instructor